A A A
Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.
Ondernemers pitchen hun idee op Global Entrepreneurship Summit

Ondernemers pitchen hun idee op Global Entrepreneurship Summit

Geplaatst op 05 juni 2019

Op 3, 4 en 5 juni vindt de GES (Global Enterpreneurship Summit) 2019 plaats in Den Haag. Van de ruim 5.000 inzendingen zijn zes VP-Delta Startups geselecteerd. Zij krijgen een uitgebreid programma met trainingen aangeboden met daarbij alle gelegenheid hun concept te pitchen.

De top is bedoeld om innovatieve ondernemers een podium te bieden en te koppelen aan potentiele investeerders. Concepten moeten als doel hebben om een oplossing te bieden aan actuele maatschappelijke uitdagingen. Van de vijf thema's is, naast energie en voeding, ook water een van de belangrijke pijlers.

Onder de 200 geselecteerde ondernemers uit Nederland zijn, Boxbarrier, Watermappers, BlueRiseFloating FarmaQystaElemental Water Makers die onlangs nog is genomineerd als finalist voor de Nationale Iconen verkiezing

Voor meer informatie en nog meer watergerelateerde oplossingen die geselecteerd zijn, kijk op: https://www.ges2019.org/water