A A A
Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.
Partners voor Water project Myanmar: eerste resultaten binnenkort beschikbaar

Partners voor Water project Myanmar: eerste resultaten binnenkort beschikbaar

Geplaatst op 23 oktober 2017

In het project “Leapfrogging Delta Management in Myanmar” worden verschillende innovaties voor slimme metingen getest in Myanmar. Het project, mede gefinancierd door het Partners voor Water programma, wordt uitgevoerd door de startups AKVO, Disdrometrics BV, MobileWaterManagement, Shore Monitoring & Research B.V., SkyGeo Netherlands B.V., VanderSat, WaveDroid, de Nederlandse MKB’ers HKV lijn in water en FutureWater en in samenwerking met Nederlandse en Myanmarese universiteiten en overheidsinstellingen.

Het project is gestart in maart 2017. De eerste testen en metingen hebben inmiddels plaatsgevonden. Binnenkort volgen de eerste resultaten. Op donderdag 28 september jl., heeft het VPdelta projectteam een voortgangspresentatie gegeven aan het betrokken departement in Myanmar (e.g. Directorate Water resources and Improvement of River systems/DWIR). De feedback was positief en de Myanmarese overheid is tot nu toe tevreden over de activiteiten en de voortgang van het project.

Lees meer over de werkzaamheden in Myanmar in de Delta Story Partners voor Water: Innovaties voor slimme metingen in Myanmar