A A A
Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.
Slowmill en Hillblock presenteren aan Royal Dutch Shell

Slowmill en Hillblock presenteren aan Royal Dutch Shell

Geplaatst op 09 november 2017

Woensdag 1 november grepen ondernemers Erwin Croughs (Slowmill) en Dorian Hill (Hillblock) de kans om zich te presenteren voor het leiderschapsteam van de Gas divisie van Royal Dutch Shell. De sessie, die plaatsvond in het RDM Innovation Dock in Rotterdam, had tot doel om meer verbinding tot stand te brengen tussen grote coöperaties en innovatieve bedrijven. 


Shell en innovaties

Het Shell leiderschapsteam heeft de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van grote projecten zoals “Prelude FLNG” en “Gorgon” in Australië en “Sakhalin-2” in Rusland. Een van de doelen van dit team is het creëren van een bedrijfscultuur die meer openstaat voor innovaties. De bovengenoemde bedrijven uit het VPdelta portfolio Slowmill en Hillblock vonden goede aansluiting bij dit doel en verschafte daarnaast inzicht in de ideeën en behoeften van innovatieve bedrijven. Daarnaast waren vier bedrijven met RDM als thuisbasis geselecteerd. 


Informeel en persoonlijk

Het Shell team werd verdeeld in groepen van drie personen die rouleerden langs de stands van Slowmill en Hillblock. Hiermee werd een informele sfeer gecreëerd met persoonlijk contact en voldoende ruimte voor vragen. 


Inspirerende ondernemersgeest

Deze bijeenkomst heeft de zakelijke uitdagingen van grote coöperaties verbonden met de innovaties die onze ondernemers kunnen bieden. En zoals een Shell directeur uitte aan het einde van de sessie: “Deze ondernemers in actie zien stemt mij enorm positief over wat mogelijk is in het leven”. Dorian en Erwin hebben zowel met hun innovatie als ondernemersgeest geïnspireerd!