A A A
Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.
VPdelta+ voucherregeling open vanuit Kansen voor West

VPdelta+ voucherregeling open vanuit Kansen voor West

Geplaatst op 11 oktober 2021

VPdelta+ voucherregeling open vanuit Kansen voor West Delft (11 oktober 2021) – Vanuit Kansen voor West wordt vandaag de voucherregeling VPdelta+ geopend: het innovatieprogramma voor klimaatadaptatie. Hiermee stelt de Provincie Zuid-Holland budget beschikbaar voor VPdelta+ diensten aan ondernemers met innovaties gericht op klimaatadaptatie in de gebouwde omgeving. Via de voucherregeling kunnen ondernemers gebruik maken van de expertise, faciliteiten en ondersteuning die het VPdelta+ innovatieprogramma biedt. Verder is er nu de mogelijkheid om de voucher in te zetten voor  training en coaching van het Erasmus Centre for Entrepreneurship. 

De voucherregeling

De vouchers zijn bedoeld voor ondernemers die innovaties en technieken voor klimaatadaptatie willen (door)ontwikkelen, testen, demonstreren en opschalen. De vouchers zijn inzetbaar voor de ondersteuning van experts en het gebruik van faciliteiten, events en netwerken van VPdelta+, bestaande uit samenwerkingspartners TU Delft en Erasmus Centre for Entrepreneurship. Er bestaan twee type vouchers: de ontwikkelingsvoucher en de opschalingsvoucher. Binnen de twee types zijn verschillende werkpakketten samen te stellen om de diensten van VPdelta+ optimaal te benutten. De mogelijkheden lichten wij graag aan jullie toe:

De ontwikkelingsvoucher:

  • Het toetsen van de technische haalbaarheid en marktpotentie
  • Testen en valideren in een proeftuin.
  • Matchmaking met potentiële eindgebruikers en klanten
  • Training en coaching voor de ontwikkeling van de onderneming

 De opschalingsvoucher:

  • Samenwerking met (publieke) partijen in de regio te vormen om opschaling in de openbare ruimte mogelijk te maken
  • Opschaling in de praktijk (buiten de proeftuin)
  • Training en coaching voor het laten doorgroeien van de onderneming, inclusief ondersteuning bij het ontwikkelen van businesscases en projectplannen

Contact

Ben je benieuwd hoe jij gebruik kunt maken van de voucherregeling? En wil je meer weten over het proces van de aanvraag? Neem dan vanaf 11 oktober 2021 contact op met Juliette Eulderink (J.L.F.Eulderink@tudelft.nl). Meer informatie over de regeling en de officiële aanvraagdocumenten vind je op de website van Kansen voor West, via de volgende link.Om in te dienen, wordt er eerst een intakegesprek gevoerd met een van de VPdelta medewerkers om te kijken waar jouw behoefte ligt en te verifiëren hoe de innovatie bij de doelstellingen van de voucherregeling past.