A A A
Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp fungeert als bijzondere setting voor onderzoek, ondernemerschap en educatie. De watergangen en vijvers in de dierentuin, onderdeel van het stedelijk watersysteem, maken de parkachtige omgeving aantrekkelijk en vormen een schakel in het lokale ecosysteem. Ze bepalen mede in hoeverre bezoekers de dierentuin waarderen. 
Op basis van een watersysteemanalyse door trainees uit de watersector nemen partners in VPdelta zelf maatregelen ter verbetering van het watersysteem en faciliteren ze innovatieve ondernemers die willen bijdragen aan een meer duurzame waterhuishouding. Hun oplossingen worden duidelijk zichtbaar toegepast en toegelicht. Zo krijgt de diergaarde schoon, helder water en krijgen 1,5 miljoen bezoekers per jaar er een educatieve attractie bij. 

Startups
Onder de vleugels van VPdelta werken vele startups en grownups aan de ontwikkeling van veelbelovende innovatieve producten.Klik hier voor meer informatie over de startups. 

Contact
Wilt u Diergaarde Blijdorp bezoeken of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We wisselen graag met u van gedachten.